100131

Hejsan!
Sitter och tråkar igen, för Robin spelar som vanligt..
Kom hem till Robin vid fyra tiden, sen gjorde vi tacos, mums!
Ikväll blir de massa mys med älskling, och kanske nån film, såg att de var "a lot like love" på 5an ikväll klockan 21.00, så kanske ska titta på den då.
Men frågan är vad jag ska hitta på och göra nu? :s har tråkigt.. Nästan så att jag funderar på om jag ska leta Manson boken och fortsätta läsa den.. har inte läst klart hela, har typ 2 kapitel kvar och slutade läsa den när jag vart arg på han för han ställde in konserten som jag skulle ha gått på i November förra året..
men kanske ska läsa klart den ändå.. eller så ska jag helt enkelt sätta mig och plugga? :o
eller? ne de lät så tråkigt, är ju helg.. hah.
får se vad jag hittar på.. kommer nog aldrig hitta boken i Robins skrubb skulle jag tippa på..

118
dk!

PUSS ♥

tråkigt..

Sitter här och har hur tråkigt som helst, Robin håller på och spelar COD som vanligt.. och jag ligger och småkikar på Robinson. Är hur trött som helst, men orkar inte lägga mig än, för jag kommer ändå vakna eller bli väckt och då kommer jag inte kunna somna senare igen..
Ååh va tråkigt allt vart! -.- plus att internet är hur segt som helst! (y)
synd om mig nu!

ne nu säger bitterfittan godnatt!

PUSS ♥

100130

Hejsan!
Har vart och badat med familjen och älskling idag, åkte vid 11 och kom hem vid 15.00 typ, var riktigt skönt och kul :)
och nu har/håller jag på och tvättar en massa.
Blir en riktig slapp kväll nu, är hur trött som helst, så blir bara tv hela kvällen för min del, för Robin och brorsorna ska spela dator hela kvällen.. Och jag kommer nog somna tidigt ikväll skulle jag tro.
Blir lite dålig uppdatering idag, för har inte kommit in på bloggen på hela dan typ.. Och kommer bara in genom stationära, tror de är för de är segt med de trådlösa på min dator..

får se om jag uppdaterar lite mer sen, vilket jag inte skulle tro att jag orkar ikväll.. Men ha en bra lördagskväll iaf! :)

119 dk!

PUSS ♥

DAGENS OUTFIT!

Vit 3/4 long top: JC
Vitt linne: JC
Jeanstights: Vila
Nitarmband: Lindex


100129

Hejsan! :)
Kom nyss hem från skolan, slutade 10.40 idag ;) skönt de! Och nu när jag kom hem från skolan så kände jag att klacken på skon var konstig, så den där lilla pluppen på klacken hade losssnat på den ena skon.. Så gick ner på skobutiken och lämnade in den på skomakeriet så dom får fixa klacken.. Ska hämta ut den lite senare, om jag har tur. Annars imorgon.. Irriterande, och jag har mina andra älsklingsskor hos Robin :(
tur att han ska hämta mig när han slutat iaf.

Ska sola med Robin sen ikväll och så ska sova hos mig inatt, för imorgon ska vi upp i tid och åka och bada med familjen!

120 dk!

PUSS ♥

hemkommen från badet!

Hej!
Kom nyss hem, har varit och badat med mamma och lillebror och mammas kompis och hennes son.
Åkte vattenrutschkana med Oliver när vi kom dit, var inte en ända där typ, bara nån tant. Så då passa jag på att leka lite med han innan alla skolbarn kom. Sen så kom mammas kompis, så då la vi oss tre i barnbassängen inne på aquarena, haha, är så kallt i dom andra poolerna.
Var riktigt skönt iaf att bada och basta. Ska dit i helgen igen med älskling och familjen.

Nu ska jag bara äta mat, sen så ska jag åka till Robin :) och ikväll så ska vi äntligen titta på andra avenyn, för hann inte titta igår för robin höll på att sätta upp tv'n på väggen och städa.

Var ner på stan en sväng med mamma efter skolan, och var in på hälsokraft och frågade om något till min mage, för får världens "gravid-kul-mage" bara jag dricker något eller äter..
Så mamma köpte nå Lactiplus kapslar där till mig, får se om de hjälper. Om inte annat så skulle de hjälpa mig mot mitt dåliga immunförsvar och så iaf och de behövs verkligen!


Någon som ätit/äter såna här och vet om dom är bra?

PUSS ♥

100128

Good morning sunshines!
Har håltimme, fast sitter i skolan ändå med dom andra som har turism. Orkar inte gå hem i de här vädret när jag bara har en timmes hål.. Slutar 11.05 idag! Och imorgon 11.10 ;p så skönt!
Ska följa med mamma och lillebror och mammas vän och hennes barn sen vid ett tiden och bada :b skönt att simma och röra på sig lite!
fast först så läre jag plåga mig ner på stan och ta ut pengar och köpa brun utan sol som jag inte kunde göra igår!
Får se om jag får med mig mamma med, men hon är nog så illa tvingad, för jag läre ha med henne ner på stan en sväng ;P

121
dk!

PUSS ♥

100127

Hejsan!
Sitter i skolan nu, har håltimme egentligen, men sitter med dom andra på lektion för vill inte gå hem i de här vädret..
Efter skolan så kommer Robin och hämtar mig, ska ner på stan en sväng och köpa brun utan sol och lypsyl.

Har snart engelska, och då ska vi översätta en lyrics på sin favorit låt.. Så ska försöka översätta Kings of Leon - knocked up. Får se hur de går, men så svårt kan de väl inte vara iaf.. haha.

Och ikväll är de äntligen Andra avenyn!



jag älskar dig!

122 dk!

PUSS ♥

100126

Hej!
Kom hem till Robin för en stund sen. Har vart en låång och tråkig skoldag idag, med huvudvärk..
Gick ner på stan med Rebecka efter skolan, jag köpte en vit tröja med knappar vid urringningen, men funderar på att lämna tillbaka den, för prova den inte innan jag köpte den, och tyckte inte att den satt nå bra.. :P
får se hur jag gör, annars lämnar jag tillbaka den imorgon.

Ikväll ska jag lägga mig riktigt tidigt och kolla på tv och mysa med älskling har jag bestämt. Börjar 07.45 imorrn..

ne nu orkar jag inte skriva nå mer, är inte på blogghumör idag..

bjuder på en till söt bild på mig och Rebecka i skolan idag!


123 dk!

PUSS ♥

Kom nyss hem...

Kom nyss hem, har vart och solat en sväng med Emma. Och nu är jag alldeles fräknig i hela ansiktet -.- haha.. tur att de försvinner om en stund!

En liten bild på mina skor som jag köpte idag :)


Nu ska jag snart ta en dusch och sen lägga mig och titta på tv eller nå med älskling.

så säger godnatt nu!

PUSS ♥

100125

Hej!
Sitter i skolan nu, har praktisk marknadsföring, har redan gjort klart kapitlet som vi började med idag :) duktig jag är, har jobbat helt själv med det :) haha.
Var ner på stan en sväng med Emma på lunchen, och hämtade ut mina skor och tog en fika jättesnabbt, fick slänga i oss kladdkakan, men gott var det! fast var inte lika gott och kul när vi skulle gå i backen upp till skolan igen.. haha.

Slutar 16.00 idag och då kommer Robin och hämtar mig, ska ut på e-center en sväng, för ska på Lindex en snabbis och titta om jag hittar nå smycken och underkläder.

Har även pratat med min mentor idag, och även fast jag har ganska hög frånvaro så känns de bra att de inte kommer påverka betygen så mycket när jag berättade hur de låg till. Så känns som en stor lättnad nu!

ne nu ska jag fortsätta arbeta lite till, har bara en fråga kvar såg jag nu ;).. hih.
skriver mer sen!

124 dk!

PUSS ♥

100124

Hej!
Ligger och tittar på Leila bakar, och sen blir de Vad blir de för mat ;p Det vattnas i munnen just nu! har inte ätit nånting alls på hela dan än..
Kom hem nyss, var bara hem en snabbis och hämtade lite kläder.

Och när jag satt i bilen på väg tillbaka till Robin så ringde de ett nummer på: 0498248012. Men jag svarade inte utifall de var nåt konstigt som skulle lura en och dra pengar, och mycket riktigt, när jag kom in så sökte jag på eniro och då stod de en massa om att de var ett nummer som drar pengar från kortet!
svara inte om 0498248012 ringer!

Imorgon väntas skolan igen, och såklart så har man prov varje vecka, har prov i matte på onsdag.. uscha!
Och ska även hämta ut mina skor imorgon! :)
Sen ska jag och Robin äntligen sova hemma hos mig imorgon, de var på tiden tycker jag! har inte sovit hemma på jättelänge..

125 dk!

PUSS ♥

100123

Hejsan!
Vaknade 10.20 imorse och mådde riktigt bra och inge illamående alls :) Var upp sista gången 01.30 inatt, och då hade jag feber med och mådde inte alls bra.. Men idag har jag mått riktigt bra hela tiden, har vart och handlat halva dan med Robin och svärmor. Kom hem nyss. Och nu satte jag mig äntligen här, har inte suttit vid datorn sen i torsdags knappt :P haha..

Hoppas jag bara inte får tillbaka magsjukan nu då.. men man brukar ju bli imun mot den efter man haft den en gång, så förhoppningsvis så förblir jag frisk ;p haha.

Ikväll blir de film och massa mys med hjärtat mitt, ska titta på 2012 :)

126 dk!

PUSS ♥

100122

Hej!
Sorry för dålig uppdatering, den här helgen blir de nog inte nån uppdatering alls skulle jag tippa på..
Ligger nämligen med magsjuka nu :( inte kul!

ne godnatt och hejsålänge!

127 dk!


gonatt!

Min älskling har precis somnat för han har magsjuka.. lilla pluppen min! :( och jag sitter vaken i sängen och är inge trött, för har sovit middag och småsovit lite då och då idag när Robin har somnat och vakna flera gånger. Så blir iaf ingen skola för mig imorgon eftersom att jag blir smittbärare nu då.. Så skulle tippa på att jag åker på magsjuka imorrn eller lördag :( har käkat vitpepparkorn iaf, men de vet jag inte riktigt om de hjälper just nu..
ååh jag vill inte vara hemma från skolan, faktiskt! har varit borta så mycket redan.. menmen, måste de, för vore väl inte så kul att smitta ner hela klassen typ..

aja, nu ska jag lägga mig och titta på tv!
gonatt!

PUSS ♥

Har tråkigt, sitter...

Hej!
Har tråkigt, sitter och lyssnar på musik och väntar på att Robin ska sluta från praktiken någon gång.. Slutade 11 idag, och provet gick nog ganska bra iaf, svarade på allt iaf. Efter de så gick jag ner på stan med Rebecka och Emma och småkikade lite en snabbis.

La även undan ett par skor som jag har tittat på hur länge som helst, men jag har inte en inkomst till att köpa ett par skor för 900 kr bara sådär, men nu så var de halva priset på dom, så vart super glad! och Rebecka tjatade att jag skulle köpa dom eftersom att de bara fanns ett par kvar och som jag kunde ha, så la undan dom tills på måndag eftersom att jag är fattig just nu.. haha!  så då ska jag hämta ut dom iaf :) Så snygga! Men är dock strl 37, och jag har 37½.. haha, men jag kunde ju ha dom iaf, men frågan är hur skönt de kommer vara efter nån timme när man gått med dom, eftersom att de är ganska hög klack på dom :P haha.
menmen, får försöka töja ut dom på nåt sett! ;p

PUSS ♥


100121

Sitter i skolan nu, har håltimme, så satte mig med dom andra på deras lektion och pluggar på provet till administrationen som vi har om 30 min.. Får se hur de går! Efter provet så slutar jag iaf, skönt! :)

Orkade inte skriva nå mer igår, för kom hem till Robin efter vi slutat, sen åkte vi och handlade och sen gjorde mat, och sen la vi oss och tittade på tv och slappa och så bara.

Igår så hade iaf jag och älskling varit förlovade i 2½ år! :)



har ingen gammal bild sen då när vi förlovade oss och så, dom är på Robins dator. Så slänger in den som jag alltid lägger ut eftersom att jag inte har så många bilder på min dator.. :P haha.

128 dk!

PUSS ♥

100120

God morgon!
Sitter hemma för har håltimme, börjar 10.20 och då ska jag ha idrott. Är trött som en, jag vet inte vad.. klev upp 06.45 imorse -.- börjar ju 07.45 varje dag typ, och slutar 16.00 mån-onsdag. Men imorgon då slutar jag 11.05 iaf ;) och 13.15 på fredagar! ;p

Idag läre jag plugga som en tok, för har prov imorgon..
kanske ska sätta mig och småplugga lite på det nu redan?..  JA, blir nog bäst så!

129 dk!

PUSS ♥

tisdagkväll.

Slutade skolan fyra idag, hade oförberett engelska prov sista timmen, tyckte de var väldigt svårt.. menmen, hoppas de gick bra iaf, för de var ganska mycket..

Och när jag kom hem till älskling så la jag mig och småvila och kikade på tv. Fick även han att tittaSex and the city movie med mig, eller jag frågade inte ens, han la sig helt frivilligt och tittade på den :) för han hade inte sett den, och den är sååå grymt bra tycker jag! Längtar tills 2an kommer! förutom att Mily Cyrus är med i den då...

Satt och läste på en kändissida idag, och tro de eller ej! men 51 åriga äckel-Madonna och hennes 22 åriga toyboy ska försöka få barn :o hon hade varit och pratat med massa läkare och gjort tester för att se om hon kan få barn fortfarande, så nu ska dom försöka för hennes kille var redo för barn nu :s thats disgusting! stackars unge säger jag bara..
51 år är väl liite för sent? eller är de bara jag som tycker de? :o

PUSS ♥

100119

God morgon!
Sitter på lektion, har projekt och företagande.. och våran nya lärare verkar ju bra och normal (Y) haha... Ser ut som Karlsson på taket med världens jätteglugg! haha..

Slutar 16.00 idag som vanligt, och har 4 st datortimmar :s tur att vi har lunch/rast emellan varje timme iaf..

ne nu ska jag fortsätta med uppgifterna!
hörs sen! :)

130
dk!


PUSS ♥

nyfärgad!

Har färgat håret för en stund sen, vart lite mörkt, men de blev de förra gången med, och efter några tvättar så blir de ljusare och rödare igen som tur är :)

Har även pluggat lite, men bara liite.. tänkte ta och plugga en liten stund till innnan jag lägger mig snart iaf.

Ne, godnatt och sov gott! ♥

Slänger in en liten bild på hur håret vart. (oplattat och slitet)


PUSS ♥

100118

Hej!
Slutade fyra idag och då kom Robin och hämtade mig och sen åkte vi och handlade massa grejer till salladen, gjorde grekisk sallad och hemmagjord tzatziki, mums! :) ♥
Köpte även hårfärg, så nu ska jag äntligen färga håret ikväll, är ju alldeles rosa/lila i huvet med brun utväxt.. Men nu ska jag bli riktigt röd igen :) trivs faktiskt i rött, än så länge iaf..

Ska även sätta mig och plugga lite på provet tills torsdag nu snart och medans jag har hårfärg i, är iaf "bara" prov på två kapitel den här gången, så blir nog lite lättare att få in i huvet nu. (hoppas jag iaf..)

131 dk!


Bjuder på en mycket söt bild på mig och Rebecka! :) hahah..

PUSS ♥

100117

God morgon eller god middag!

Har vart vaken sen 12.20, så har inte sovit så länge idag iaf :) Robin kom och väckte mig då för vi skulle äta frukost.
Och nu ligger jag i sängen med datorn och småkikar även på "biggest loser" på tvn.

Imorgon ska jag börja med mina nyårslöften har jag bestämt mig för.. (får se hur de går..) men måste börja till Beach 2010 och utomlandsresan i maj! ;p

Ikväll blir de filmkik, ska titta på Johan Falk. Börjar 9.15 imorrn.. och imorgon blir de även plugg till prov igen som vanligt.. Har prov i administration på torsdag.. och har även matteprov nån dag den här veckan, men de får jag bestämma själv när de ska göras, men vill ha de gjort den här veckan iaf.

132 dk!

PUSS ♥

100116

Har nyss ätit och nu satte jag mig här, mår skitkonstigt.. känner mig febrig och kunde knappt äta något för har ont i magen.. :( och är suuuper trött, fast jag sov till typ 14.30 :s

Blir bara tvn och datorn ikväll, ska titta på Scary Movie 2 på 5an sen iaf (om jag inte somnat redan då)..

133 dk!

PUSS ♥

fridaynight!

Har nyss tittat på American pie med älskling, går inte att tröttna eller sluta skratta åt dom filmerna, så störd och så bäst!
Snart tänker jag och Robin lägga oss och mysa (hoppas jag)  eller, jodå de ska vi :)
och imorrn tänker jag sova riktigt läänge, ska bli så skönt att få sova ut! har klivit upp vid 6 varje dag hela veckan typ :s och de känns verkligen med..

Hade ju prov tidigare idag i skolan, och jag tror att de faktiskt gick ganska bra, svarade på precis allt, och kunde iaf de mesta, och jag som inte hade hunnit läsa de sista kapitlet när jag tränade, men de gick ju bra ändå. Hoppas jag iaf!.. hah.

Ne gonatt på er!


PUSS ♥


Nyklippt lillebror!

Har nyss klippt håret på Oliver!


FÖRE!

FÖRE!


EFTER!


EFTER!


Så blev de! Jag är såå duktig ju! haha.


nu ska jag snart åka till Robin, skriver mer sen.

PUSS ♥

DAGENS OUTFIT!


Turkos Kofta: Vero moda
Jeanstights: Vila
Svart baströja: JC
Nitarmband: Lindex

100115

Äntligen Fredag!
Sitter i skolan nu och har administration igen som vanligt.. Har håltimme från 09.50 - 12.20, och då blir de prov i försäljning och service.. kan ingenting känns de som! Slutar iaf 13.20 idag, och när jag kommer hem så ska jag klippa min lillebror, för hann inte göra de sist.
Funderar på om jag ska ta och färga håret i helgen med annars på tisdag när jag får pengar, ser ut som lila/rosa hår nu och en brun fet utväxt! så snyggt (Y) :)

Ska bli riktigt skönt med helg nu, ska sooova som en tok hela helgen!

134 dk!

PUSS ♥

Skandal!

Måste bara klaga lite på en patetisk människa eller människor!?
Heidi Montag! Som försökt fått skivkontrakt hur länge som helst men inget bolag som vela gett henne något (vilket man kan förstå) men nu har hennes kära man KING Spencer Prat ordnat själv så att hon fått ett album, ååh vilken underbart gullig kille! *host* (eller dum, som vill skämma ut sin tjej). Och han har även gett henne ett par silikonbröst! gud vilken snäll man... :)

Eller är de bara jag som tycker att hon inte kan sjunga och att hon/dom är patetisk?

För er som tittar/tittat på The Hills fattar nog vad jag menar och pratar om..



någon som vet?

Har nyss duschat, har hållt på pluggat lite för en stund sen. Sen gav jag upp och satte mig och letade kläder och lite accesoarer istället. funderar på att köpa 100-pack med nitar, och en svart till längre baströja och nå tights.

Är de någon som vet någon bra sida där man kan köpa kedjor och axelsmycken?
har hållt på letat halva kvällen, men hittar ingen bra sida..

ne nu läre jag plugga en liten stund igen innan jag somnar..
Gonatt!

PUSS ♥

100114

Sitter i skolan nu och har administration. Slapp iaf göra matteprovet idag :)
Hann inte skriva nå blogg igår, för slutade fyra, sen kom Robin och hämtade mig och sen så åt vi och sen var vi och handla en sväng, och sen när vi kom hem duschade vi och la vi oss och kollade på tv och somnade :o haha. Vakna igen vid 21.30 för Robin skulle hämta mamma sin på jobbet. Och sen somna vi om på en gång igen när vi kom hem. Men var ändå super trött imorse när jag vaknade..

Måste plugga som en tok sen idag, för har prov på 3 kapitel i försäljning och service och jag har bara läst ett hittills..

Och nu måste jag ta tag i administrationen som jag ligger efter i.. :(
Skriver mer senare idag!

135 dk!

PUSS ♥

100112

Har nyss dushat, och nu har jag lagt mig och ska plugga lite, men orkar nog bara läsa ett kapitel, är grymt trött och känner mig klen även fast jag sovit en timme nyss,  men är inte van med så lite sömn sen lovet.. :( tänker iaf lägga mig tidigt ikväll så jag får sova ut riktigt, har sovmorgon till 10.20 imorrn, skönt :)

ne godnatt på er, blir ingen uppdatering mer idag.. börjar bli dålig på att uppdatera känner jag.. Men de ska jag genast ändra på när jag blivit pigg och glad vilket kanske är imorgon? :)

137 dk!

PUSS ♥

God natt!

Ne nu ska jag ta och borsta tänderna och lägga mig och sova, är grymt trött, och känner mig febrig och snuvig.. Börjar 7:45 imorrn, så blir kliva upp ännu tidigare imorrn än imorse.. uscha!
Imorgon väntas de iaf plugg för fulla muggar, har prov på torsdag och fredag :(
kul start efter lovet
!


GOD NATT!




PUSS ♥

Slutade för en...

Slutade för en timme sen typ. Väntar på maten nu. Och gud vad jag saknar min pojk, bara för att vi har vart med varandra konstant hela tiden nu på lovet.. Känns konstigt att vara ifrån han såhär "länge".. sen klockan 9 imorse ;o haha..
men jag kan väl inte rå för att jag saknar han!? nejuste, tänkte väl de.

är grymt trött nu.. kallsvettas, fryser och har m-värk :( synd om mig är de nu minsann, ja.

Ska klippa min lillebror snart, bara han kommer hem.
Sen ska jag äntligen åka till saknade älskling igen :) konstigt ändå, att jag blir bara kärare och kärare i han för varje dag som går, och vi som varit tillsammans i 3 år. Hmm, undra hur kär jag är i han då om typ 10 år? :) hah.

PUSS ♥

100111

Sitter hemma nu, har håltimme till 13.45 och då väntas äckel-engelska..
Vaknade först vid 5 imorse och trodde att jag försovit mig, drömde om att jag blandade saft och stod och drack, och te ;o hah.. Så klev upp och gick och hämta vatten för var uttorkad efter en hel skål med popcorn igår kväll och älskling vaknade han med för jag hittade inte dosan till lamporna i rummet (ja vi är så lat, så Robin har köpt en dosa till alla lampor i rummet, haha grymt skönt) så lyste han i ansiktet med min telefon, men som tur var så var han glad när han vakna och följde med på toan, och sen la vi oss igen.
Vaknade sen vid halv sju igen efter att Robin skjutsat mamma sin på jobbet. Var superhungrig och sugen på te, så gick upp och åt frukost. För första gången på j'vlig länge så åt jag frukost innan skolan :o kanske ska försöka göra de på morgnarna..

Ne nu ska jag gå och titta om jag hittar nåt att äta..

138 dk!

PUSS ♥

070110 - 100110 ♥

Idag har jag och min älskling Robin varit tillsammans i 3 år! :) Och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går. Du är de bästa och finaste som någonsin hänt mig älskling, skulle aldrig klara mig utan dig!
Jag älskar dig mest av allt hjärtat mitt!










PUSS ♥







100109

Vaknade för typ en timme sen.. Tittade på två filmer inatt, först "Dumpad" och sen "Ten inch hero" som vi redan hade sett, men den är sjukt bra :) en riktig kärlekskomedi och även typ snyftfilm på samma gång.
När vi hade tittat klart på filmerna så kollade vi på klockan, 06:25 var klockan då och Robins mamma hade vaknat och skulle åka och jobba..
Tänkte försöka att inte somna jag, för jag visste att om jag skulle somna så skulle jag ju vakna runt den här tiden som vanligt. Och så vart de med för att Robin drog för gardinerna så de vart mörkt i rummet.. Irriterande!
men tror inte att jag hade klarat att vara vaken hela natten ändå :P

Tänker inte göra ett skit idag, usch vad jag är trött.. Blir iaf Scary movie sen ikväll på tvn och kanske någon till film med älskling efter det.


140 dk!

PUSS ♥

I will exterminate COD!

Jahapp.. tänkte krypa ner i sängen jag med min kära pojkvän nu efter filmen, men ne så vart de inte, utan istället kommer han upp med cola och går in i sin lilla skrubb och sätter sig och spelar sitt satans jävla COD >< hmm, och igår så försökte han övertala mig att jag skulle testa att spela de så vi kunna spela mot varandra :o Typ lika trovärdigt som att han skulle skaffa en blogg så jag och han kunna blogga tillsammans ;o haha :D
men jag älskar han mest av allt på hela jorden ändå, såklart! :)

Btw, på söndag så har jag och Robin varit tillsammans i 3 år, alltså tre år :o de är helt sjukt länge tycker jag, men jag älskart! :) och den 20:e har vi varit förlovad i 2½ år :) ja tiden går fort, synd att de inte gäller samma med skolan..

tittade iaf på "Dumpad" nyss, riktigt bra film faktiskt!

Typ såhär är min pojkvän när de gäller COD!

 


PUSS ♥


Filmtips?

Någon som vet någon bra film? :)

Spelar ingen roll om den är ny eller gammal!

eller ja, kanske inte en svart/vit film då.. hah.





PUSS ♥

100108

Kom hem för en stund sen, har vart och handlat en sväng. Vaknade vid 16.00 idag typ.. fattar inte, de är helt sjukt!
Nu håller jag på att hungrar ihjäl, har inte ätit nånting på hela dan.

Kollade på filmer igår kväll jag och Robin, kollade först på "Dubbel-8", grymt bra film, men gammal! Och sen tittade vi på nya american pie, fyfan va dom förstör, han som spelar Stifler skämmer ju bara ut sig..
Blir kanske nån film ikväll med, hoppas jag. Ska väl iaf titta på Lets dance, måste väl se vad de är för folk som är med, Rabih är ju med iaf.


141
dk!

PUSS ♥

DAGENS OUTFIT!


Jeansskjorta: Gina Tricot
Svart baströja: JC
Svarta jeansleggings: Vila
Midjeskärp: Gina Tricot
Nitarmband: Lindex


100107

Kom nyss till älskling typ, eller han hämtade mig för en stund sen och sen hem hit en sväng och sen åkte vi och handla lite gott tills ikväll.. hah.
Har vart i stan idag med Jossie och fikat och kikat runt :) trevligt, dock väldigt kallt. Köpte även ansiktsmask och ansiktscreme.

Klev upp 10.50 idag även fast jag somnade vid 5 inatt/imorse :o hade ställt tre alarm utifall jag inte skulle vakna, men de gjorde jag, och råka även stänga av alla tre, men vakna en halvtimme efter och trodde jag försovit mig, men som tur är så var hon bara 10.50 :) härligt att vakna innan de är kolsvart ute, kändes lite konstigt att komma ut och se dagsljus ;o haha..

Ska försöka få min älskling att titta på någon film ikväll, för de var längesen nu, sitter bara vid datorn som två nördar hela tiden tills vi ska lägga oss..

142 dk!

PUSS ♥


100106

Jaa egentligen så skulle jag ha varit tatuerad nu vad de här laget.. men ikke! är fortfarande irriterad över de.. varförvarförvarför just när jag ska göra något?! :@ men, vädret är inte de bästa att leka med när man ska åka långt heller, så kanske ändå inte hade kunnat gjort de idag ändå.. äh nu ska jag sluta muttra om de.

Vaknade vid 15.00 idag igen som vanligt, fattar inte!! Jag och Robin är helt död på morgonen/eftermiddan, de känns ju väldigt kul att vakna och kliva upp när de är kolsvart ute..

Men ikväll läre jag iaf gå och lägga mig ganska tidigt iaf och kliva upp i tid imorrn, för ska träffa Jossie och fika och så imorrn på stan :) har inte träffats på, jaa.. jag vet inte hur länge de är sen sist.. i höstas? :s riktigt längesen iaf. Så knäppt, för igår när jag höll på noppa mina ögonbryn så stod jag och tänkte på henne och tänkte om jag skulle slänga iväg ett sms till henne eftersom att vi inte pratat på jätte länge, och precis när jag kommer in i rummet igen så piper de i min telefon, och då var de ett sms ifrån henne :) haha.

Ikväll blir de iaf äntligen Riverside kik, har inte tittat på dom två senaste avsnitten.

143 dk!

PUSS

100105

Jag med min jävla ooootur! Conny ringde nyss och berättade att tatueraren var sjuk, han hade knappt någon röst, så måste ställa in imorrn.. :( Så får bli något annat tag för han skulle till sthlm i slutet av veckan och visste inte när han kom hem riktigt.. less jag blir! menmen, spar ju lite pengar nu då istället för att betala bensin (y) vilket jag skiter i just nu! snart tar jag spritpenna/bläck och kniv och gör en egen tatuering! hah.. ne inte precis. Menmen, medans hinner jag väl klura på hur den ska se ut och blablabla..


144 dk! (innan dess ska jag då ha min tatuering!)

PUSS ♥

Min kväll är verkligen räddad till 110%! ♥

Mamma ringde för 20 minuter sen och berätta att min älskade Elsa hade kommit hem, hon har antagligen blivit instängd av någon i förrådet, för hon luktar damm och så och hon var inge kall. Så jag och Robin skyndade oss hem till mig och hämtade henne nu, så nu ska jag skämma bort henne och hon ska inte få gå ut på hela vintern, vilket hon nog blir glad över, för hon hatar att vara ute som tur är.

Jag är så sjukt jävla glad så de går inte att förklara, en stor klump släpptes från halsen och hjärtat mitt!

PUSS v


Sverige pussas och kramas!

Sitter och tittar på "Sverige pussas och kramas" repris från 2008 på 5an. Måste ju titta eftersom att ingen mindre än Björn Gustafsson är med i det programmet! ;) hah. Han är ju så sjukt söt! *host* (Min kille läser min blogg) jag mena sjukt ful Robin, så döda mig inte! :) haha.



PUSS ♥

100104

Har inte gjort ett skit idag, vakna vid tre.. fattar inte hur f'n jag kan sova i liksom 12 timmar i sträck, utan att ens vakna en gång.. Jag är helt död på morgnarna/eftermiddagarna, ställer alarmet på 11, men inte en reaktion när de ringer.. MÅSTE lägga mig lite tidigare ikväll och iaf kliva upp tidigare imorrn så jag somnar i tid imorrn kväll eftersom att jag och Robin ska åka ner till Dalarna på onsdag ganska tidigt på morgonen/förmiddan.

Och min älskade Elsa (min katt) är borta.. Hon gick ut i lördags eftermiddag, sen efter de har vi inte sett till henne :'( jag är jätte orolig att något har hänt henne eller om nån idiot har tagit henne och tagit na för sig själv, eftersom att de finns så många som tar katter för givet och bara börjar ta hand om dom själv och inte tänker på att dom kanske tillhör någon familj som saknar och älskar henne.. :/ har mailat djurskyddet tidigare idag, och mamma ska ringa imorgon, så får se om någon hör av sig..


min saknade Elsa

145 dk!

PUSS ♥

100103

Vaknade nyss, haha.. eller för en liten stund sen, har hållt på svarat på lite kommentarer nu. Har fått några frågor dom här dagarna om vad jag ska tatuera för något. Och jag ska tatuera mitt stjärntecken (kräftan) lite nedanför nacken, eller alldeles övanför bh-bandet på ryggen typ.



Ungefär såhär ser den ut fast med mitt födelsenr nedanför :)
fast funderar på om jag ska ha den lite mer liggande, eftersom att den är så lik 69 den där. Men får se.
Eller vad tycker ni? :)


Idag tänker jag inte göra ett skit, jag tänker bara ligga här i sängen, så himla skönt! ingen idé att kliva upp nu när de ändå är helt kolsvart ute och söndag som suger..
Kan lika gärna lägga mig och sova tills onsdag nu, så jag får åka och tatuera mig någon gång!

146 dk!

PUSS ♥

happy!

Pratade nyss med mina småbröders pappa för han var hos tatueraren nu, ska eventuellt ner och tatuera mig nu på onsdag! :) wiho, gissa om jag längtar! :D fyfan! fast nu är frågan om jag och min pojkvän får ta min mammas karls bil, men de ska nog gå att ordna på nåt sett.. ;p hah.

PUSS ♥

100102

Kom nyss hem, har vart och handlat en liten sväng, köpte bara nå Serum droppar till håret från Schwarzkopf, får se om de är nå bra till topparna. Och köpte även monster och chips ;p haha. De går inte så vidare bra för mig och mina nyårslöften än.. hah.

Ikväll blir de bara vara hemma och ev titta på någon film igen skulle jag väl tro.

Börjar iaf blir j'vligt less på snön nu, har nästan 1 m snö ute nu (om inte mer) och de är flera j'vla minus grader hela tiden. Ge mig Grekland nu tack!

147 dk!

PUSS ♥

bara för att jag har frukansvärt tråkigt!

Detta visste ni kanske inte om mig:

1. Jag är väldigt känslig och kan börja grina av typ vad som helst..
2. Min största dröm är att flytta utomlands och bli djurpolis (fråga mig inte varför jag går handel, de bara vart så, usch.. men ingenting är omöjligt.. eller kanske de dära..)
3. Jag har väldigt dåligt självförtroende och är osäker på mig själv.
4. Jag har lätt att öppna munnen utan att tänka mig för vad jag säger.
5. Jag är j'vligt impulsiv.
6. Har lätt att tänka: Äsch de ordnar sig (fast jag vet att de inte kommer att göra de).
7. Jag är väldigt blyg (p.g.a osäkerhet)
8. När jag verkligen älskar en person, så kan jag inte vara utan den, inte en dag.
9. Jag och Robin är och sover med varandra exakt varje dag! (sover utan varandra dagen innan julafton bara) Tyck vad ni vill, men de är ganska svårt att ändra på de efter ca 3 år!
10. Jag och Robin har varit förlovad sen 2½ år tillbaka.
11. Jag är en riktig nattuggla.
12. Jag vill ha barn (Theodor & Elvira) och gifta mig inom en snar framtid med Robin.
13. Jag föredrar häldre filmmys och gos med pojkvännen än att festa!
14. Jag har förlorat många vänner pga av att jag och Robin är med varandra jämt och "tofflar" som dom flesta brukar säga. (Men de är för de mesta sådana som själv inte har någon partner och inte vet hur de är när man är tillsammans med någon på riktigt)
15. Jag har en pappa som bara bor bara typ 3 mil ifrån mig (om inte mindre) som jag bara träffar högst 1-3 gånger om året..
16. Jag har bättre kontakt med mina småbröders pappa som bor ända i Dalarna. Bara för att han har vart som en pappa åt mig sen jag var mindre än 1 år.

ne nu kommer jag faktiskt inte på nå mer.. :P hah.

PUSS ♥

filmtajm!

Har bara tagit de lugnt hela dagen, har tittat på Smekmånaden ♥ :/, Kalle och chokladfabriken, Mr Bean på semester och nu Ett päron till farsa :) många bra filmer idag! (Y) och har även fetat ost & kex och chips! mitt nyårslöfte om att gå ner 5 kilo har jag fortfarande kvar, men de hinner jag göra på lite mer än 5 månader ändåså ;p hah..
Tänker försöka att lägga mig i tid ikväll, och även att kliva upp lite tidigare imorgon. Har ju vänt på dygnen totalt..

Får se om jag får med min man ner på stan en sväng imorgon (vilket jag inte skulle tro..) men om jag tjatar lite och är extra snäll, så kanske, men bara kanske.. hah ;p

ne nu ska jag fortsätta titta på Ett päron till farsa!

PUSS ♥

100101

Är trött som en jag vet inte vad.. vakna vid 13.20 av att mamma ringde. skulle lugnt kunna sova hela dagen idag känns de som. men skönt att man mår bra iaf, och inte som hälften av alla vuxna och unga (om inte mer) gör idag, för hur kul är de att starta första dagen på året med en rejäl baksmälla? hah. ne vart bara lugnt igår faktiskt, mys med pojkvännen och familjerna, de fungerade de med. svinkallt ute var de dock när vi skulle gå mot stan och titta på fyrverkerierna, men överlevde iaf för fick åka bil hem, men när vi kom hem de är en annan sak om överlevnad.
Kommer hem, Robin drar igång med massa raketer, tänder på nån j'vla jättebomb, och säger sen till mig och hans mamma att han inte visste om han ställt den rätt :o den börjar explodera och ser hur de kommer en grön blixt mot mig och lisa, jag skyndar mig och vet inte vart jag ska ta vägen, fundera först om jag skulle sätta mig under bron, men kommer på i sista sekund att jag kan springa in, och dom två springer bakom huset, de bara kom en massa färger in här på gården och ja, ett under att man överlevde. fyfan, snacka om en nära döden upplevelse!
Lika som förra året när han höll på med smällare, och jag står mot ett garage och han tuttar eld på nån raket, men han visste inte hur den skulle stå bara! Så den där drar igång och jag ser hur den kommer emot mig, och om jag inte hade flyttat mig i absolut sista sekunden, då hade jag nog inte funnits idag.. hah. (Y)

nu vart de en lång historia om min pojkväns duktiga kunskaper om fyrverkerier och smällare ;p haha.


en liten bild på mig och min nyårsklänning som jag hade igår!

Får se vad som händer idag, inget tror jag, tänker bara ta de lugnt hela dagen!

148 dk!

PUSS ♥

RSS 2.0