carolinem.myshowroom.se

Har bytt blogg, är trött på den här och på blogg.se och vill ha helt nytt..

Så nu hittar ni mig här istället!

Men är de någon som vet hur man gör för att få över alla gamla inlägg från den här bloggen till den nya? :)
för vill fortfarande ha kvar allt från den här, men på den nya helst..

CAROLINEM.MYSHOWROOM.SE110309

Hej!
Vart en liten impulstripp med tåget till Gävle igår med Rebecka och lilleman :) Riktigt kul att komma ut i lite affärer (utan karln, så man slipper allt gnäll ;p hah). Dock så hittade jag inte så mycket, vart bara en T-shirt till mig själv och även en till Robin, sen fick lilleman en body, varma tossor och en keps till sommaren :)
Och av bästaste Rebecka fick han en body, en stickad tröja och ett par jeans :)


Så tufft! Tack än en gång Rebecka! :) ♥

Och jag måste bara säga att vi har världens bästaste och duktigaste son, igår när vi var i Gävle, så sov han hela resan, även fast vi var borta från 14-18, sen vaknade han vid 17 på tåget och åt (första gången jag ammade offentligt, kändes lite småjobbigt, men de gick bra med lite filtar och så iaf, dock så blir man lite irriterad på kärringar när de bara finns en plats för ställen att ha barnvagn, och de absolut inte går att flytta sig.. men jaa)
Så duktig, och måste även tillägga att enda sen vi flyttade den sista januari så har han inte vaknat en enda gång på natten! helt sjukt och underbart, han sover från 1 på natten till 11.30 på förmiddan utan att vakna en endaste gång, så ja de är ju ingen tvekan om vem som är hans mamma och pappa iaf ;p hah.

Ne nu ska jag mata min lilla pratkvarn, sen så blir de iväg och handla när Robin kommit hem.


lillskrutten igår på tåget ligger och leker och pratar med mumin :)MAMMA'S VACKRA PRINS ♥


Går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar dig mitt vackra, underbara lilla go-hjärta!110305

Hejsan!
Har inte orkat skrivit på ett tag som ni nog märkt, har knappt haft tid eller ork, eller jo tid har jag väl haft men den tiden läggs på annat än bloggen. Har åkt på förkylning också, har haft ont i halsen i några dagar och idag när jag vaknade så var jag alldeles täppt i huvet.. drygt, är orolig att Theodor ska bli smittad, men jag hoppas verkligen att han klarar sig undan de eftersom att han är lite skyddad av amningen iaf..

Igår var vi till Hudik, jag, skrutten, Robin, mamma och Oliver för Oliver skulle till doktorn så vi följde med också för mamma som fått körkort förra veckan vela inte köra så långt än så Robin fick köra, sen gick vi en runda på stan och kikade och shoppade lite småsaker :) jag hittade ett par svarta jeans med skinn på Gina.
Och lilleman fick en body och en rolling stones t-shirt.

tog en bild från internet, för orkar inte knäppa nån bild.
99 kr på rean iaf!

Sen igår på kvällen så kom Emma och hälsade på och träffade lilleman för första gången :) dock så sov han nästan hela kvällen, men vart iaf lite vakentid för att skratta, leka, jollra, gnälla och äta ;p hah.


min fina prins!


snodde två bilder av Emma :)RSS 2.0