FREDAG!

Över en vecka sen jag skrev sist.. Har inte hänt så mycket intressant ändåså, och har varit för trött för att skriva senaste veckan då jag inte sovit så bra, för Theodor vaknar precis när man själv ska till och somna och kan få för sig ibland att jävlas lite med mamma och pappa och vara vaken i typ 3-5 timmar efter de och vill inte sova sin vagga heller helst för då vaknar han oftast ännu oftare eller sover inte bra alls, så jag sover inte så bra heller utav att de blir så trångt i sängen när han sover med oss (eftersom att han sträcker ut sig som kungen själv ;) hah, så de blir oftast inte mer än 3-5 timmars sömn för mig, men tar igen de lite när han sover mot eftermiddan/kvällssidan istället.

Och imorgon (lördag) så flyttar vi eventuellt, har egentligen inflyttningsdag på tisdag, men skulle eventuellt redan få nyckeln imorgon om dom som bodde där nu hade flyttat ut klart och så :)
Så lovar att jag kommer bli mycket bättre på att uppdatera så fort vi blivit klar med flytten och allt :)

Förövrigt så var vi till BVC idag/igår, och vår goskrutt växer verkligen så de knakar, han vägde nu hela 5630 gram och var 60,3 cm lång! :) de både syns och känns kan jag säga, han har växt ur de mesta av 56 redan för 2-3 veckor sen och 50 kunde han knappt ha redan när han föddes.
Så vi får redan köpa strl 68 till honom nu, för 62 blir väl för litet om bara nån vecka nu också :P hehe.


världens goaste & vackraste lilla prins




TACK VÄRLDENS BÄSTA ÄLSKLING! ♥

Hejsan!
Åkte med lilleman till hans gammelmormor och gammelmorfar på förmiddan idag för älskling skulle till Valbo med sin kompis.
Så har vart där hela dagen och hälsat på. Har bara sovit typ 4,5 timme inatt för Theodor somnade inte föräns vid 4.30 typ och sen vaknade vi vid 8.45, så är supertrött nu, så ikväll blir de nog kväller tidigt, ska bada skrutten innan vi lägger oss så han blir trött och somnar när vi vill (hoppas jag..).

När jag kom hem sen så hade älskling gömt 2 påsar i sängen, visste bara va de va i ena påsen från Gina.
men de fanns även en till påse där, en överraskning :) hihi!
fick ett par jättesnygga svarta skinnstövlar från dinsko och en beige kofta från Gina tricot.
vart så glad! :)
söthjärtat mitt kan han
rätt storlek och allt ;)
hehe.




5 VECKOR EFTER FÖRLOSSNINGEN..

Tänkte jag skulle ta och visa före och efterbild på min mage nu sen jag var gravid, de är ju en liten skillnad, dock så är ju magen som sagt förstörd av alla bristningar, så just nu hatar jag den..
men om några veckor så får jag äntligen börja träna, och då ska jag minnsan ta tag i de och få tillbaka min gamla mage/kropp som jag hade innan jag vart gravid, kanske lite mer tränad än då också helst ;p

Har ännu inte vågat vägt mig sen sist jag skrev om de heller.. vilket är ca 3 veckor sen och då vägde jag lika mycket som innan graviditeten.. och jag misstänker att jag gått ner nåt kg mer nu, så därför vågar jag inte väga mig, för vill inte väga mindre..
haha ja, de finns nog många som skulle bli superglad om dom ställde sig på vågen och hade gått ner, men inte jag, vill helst väga nåt kg mer än de jag vägde innan jag vart gravid..
menmen, ska väl ta och ställa mig på vågen snart och se vad som hänt, kanske inte har gått ner nå heller förhoppningsvis.
men jag misstänker att jag gjort de, eftersom att man dock "försvinner" ganska snabbt när man ammar..


Magen den 28/11, 2 veckor innan förlossningen..


Magen nu, 5 veckor efter förlossningen..

Har fortfarande en liten "putmage" kvar, framförallt efter då jag ätit/druckit något
(har ioförsig alltid haft de, även innan jag var gravid).
.
men de värsta ska tränas bort så fort jag får börja med de.
Men de är ju en liten skillnad som sagt, bara lite finslipning kvar så ska de nog bli bra ;) haha.



110116

Hejsan!
Har nyss matat lilleman och nu har han somnat igen. Han somnade först vid 2.30 inatt, sen vaknade han vid 4.30 igen och somnade inte om föräns vid 8(!) imorse igen..
Sen sov han till 13 och åt och tvärsomnade efter 5 minuter vid bröstet och sov tills jag väckte han vid 17 igen.
Så idag har han en sovdag och är trött hela tiden som han har varannan dag, och igår så var han vaken typ hela dygnet.
men konstigt nog så sover han (oftast) bättre på natten då han har en hel sovdag, än då han vart vaken hela dagen..
Så jag hoppas han sover riktigt inatt istället då.


Fick ett chockerande samtal i fredags av Karin (pappas tjej), då hon berättade att pappa och hon åkt akut till Uppsala sjukhus för pappa hade klämt fingrarna i en maskin på jobbet och fått fingrarna avslitna på högerhanden förutom tummen som var bruten på två ställen, men gick att rädda.. fattade ingenting först för var alldeles nyvaken, tog ett tag och fatta att de verkligen var sant, uscha helt sjukt..
ringde pappa igår och frågade hur de var med han nu och så, och som "tur" är, eller vad man ska säga.. så är tummen räddad och på pekfingret är fingertoppen borta på och dom andra fingrarna var av tills där i mitten där man kan böja.. Tur iaf att fingrarna inte var HELT borta, så han kommer kunna använda högerhanden ändå om ett tag igen så gott de går.. Men helt sjukt, nog bland de värsta som kan hända.. :(
uffa, min stackars pappa! :(

Ikväll kl. 20.00 är de äntligen dags för efterläntade Solsidan igen!
Som jag längtat att de ska börja, måste vara världens roligaste och sjukaste serie!



Och idag så blir våran stora lillkille hela 5 veckor! :)

tiden går verkligen sjukt fort nu sen han kom till oss, innan så stod ju tiden still tyckte jag efter att jag gått över och var ganska så otålig ;) hah.
men de var ju helt klart veeeerkligen värt denna lååånga väntan på världens vackraste, gosigaste och underbaraste son! :)



mammas lilla prins!






MIN FINA POJKE!

underbara gounge!

går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar dig!

110112, EN MÅNAD! ♥

Igår var vi till BVC med Theodor som bara växer så de knakar, igår vägde han hela 5140 gram och var hela 57,5 cm lång, stora lillkillen hade lagt på sig ett halvt kilo sen sist vi var där.
Och han är även riktigt stark och lyfter huvudet helt själv när han ligger på magen, de gjorde han redan första veckan, och igår när doktorn som var där och kollade på han lade han på magen så höll han upp nacken helt själv hela tiden, vilket inte är så vanligt såhär tidigt.
Så duktig vår lilla kille! :)

Och idag fyller han en månad, våran goplupp! :)
en hel månad.. kan inte fatta't, tiden går verkligen sjukt fort, nästan lite för fort kanske.. ;P hih.



världens vackraste kille





110110 ♥

Dålig uppdatering igen.. ska försöka bättra mig, men vi har vänt på dygnen totalt här, lilleman somnar inte föräns vid 6 på morgnarna, men ska försöka bli ändring på de så nu ikväll ska han badas och hållas vaken ett bra tag tills vi ska lägga oss så han också är trött då, för ska till BVC klockan 9 imorgon, så vore inte så kul om han håller oss vaken till 6 imorrn bitti då..

Nu har han börjat flina åt oss medvetet också, eller de är en vecka sen nu, är så mysigt, han började förra måndagen och gav mig ett stort leénde när vi busade, sen har han fortsatt varje dag, blir så varm och glad när han ler och igår så fick han mig att börja grina när han log hur länge som helst,
gounge!
:)




Och idag är de den 10/1 så då firar jag och älskling hela 4 år tillsammans! :) hih.






110102

GOTT NYTT ÅR PÅ ER VÄNNER! :)
Jättedålig uppdatering, jag vet.. Men har en liten kille som haft ont i magen sen julafton tills typ i torsdags.. Så han har varit superkinkig och bara velat ligga tätt intill en och vara nära hela tiden. Har försökt skrivit flera dagar då han äntligen somnat, men fått kastat i utkast varje gång för han bara vaknar och har vart ledsen.. Jag misstänker att de berodde på att jag ätit lite för mycket choklad och så under jul, och har inte ätit de på några dagar nu och han har inte ont längre, så de är nog de och har även köpt magdroppar åt han som han får nu varje dag, men hon trodde på BVC också att de berodde på chokladen, så jag får helt enkelt låta bli chokladen, hur de nu ska gå..?
menmen, vad gör man inte för att sin lilla prins ska må bra? :) kanske är lika bra för mig också utan choklad ;p hah.

Inatt/imorse somnade han inte föräns klockan 5 och ingenting dög, varken nappen eller bröstet, fick ligga och gunga honom i famnen som en tok ett x antal timmmar och till slut så somnade han och sov enda tills 12.30 idag. Så lite sömn har vi fått iaf som tur är :)

Har äntligen gått ner till min riktiga vikt nu som jag vägde innan jag vart gravid, eller de var några dagar sen, så jag kanske har gått ner ännu mer nu, men de hoppas jag inte. Längtar iaf tills jag får börja träna magen och så igen, hatar verkligen min kropp just nu, mår illa när jag ser mig själv för magen är full av massa bristningar..
Och jag kommer ju inte visa mig i sommar utan tröja om de inte försvinner nånting kan jag ju säga..
Någon som vet någon bra creme man kan smörja bristningar med för att de ska minska lite iaf?

Idag fyller Theodor 3 veckor, helt sjukt vad tiden går fort.. Snart en månad sen han kom till världen och jag kan verkligen inte tänka mig eller se ett liv utan honom.
Vi är verkligen världens stoltaste och lyckligaste som har fått världens bästa och finaste son! :)









Nu är de dags för blöjbyte efter "kvällsmiddan" innan lillskrutten blir förbannad! :P


(skrev lite på inlägget tidigare på eftermiddan idag, men var tvungen att kasta i utkast som vanligt när han vaknade.. Så publicerar de nu istället :)


RSS 2.0