100412

Hejsan!
En vecka sen jag skrev sist precis.. Orkar inte blogga nu för tiden. Men ska försöka ändra mig lite snart, men har tusen tankar som snurrar i huvudet hela tiden.. Men nu har skolan börjat och så, och då blir de lite mer datorsittandes och så och lite mer som händer så då blir de nog lite mer uppdatering skulle jag tippa på.

Fick iaf reda på idag att mamma sagt upp lägenheten inne i stan och tänker flytta ut till Tommys hus i Ljusne.. Kanske inte de roligaste stället att bo på, eller bästa eller vad man ska säga, är trots allt som en egen liten invandrar stad typ.. Men dom snuskarna bor inte där vi kommer bo, utan dom bor mer mot skolan och i lägenheter längre bort mot pizzan och så som tur är!
Men iaf, jag kommer inte bo i samma hus som min familj. Jag ska få en alldeles egen frigge som ska snickras helt ny och så till mig :) så härligt att få eget! Så därför bryr jag mig verkligen inte att de är i Ljusne vi ska flytta, utan de bästa är att jag kommer få som en egen liten 1a ;p haha. Bara lite persienner till fönstren och ett larm så bor man nog ganska säkert där också! haha.
Så dit blir de flytt i slutet av Juli.

Mamma berättade även att Tommy friat till henne igår, så om ett år typ ska dom gifta sig :) roligt!

Förövrigt så var jag och Robin hos pappa och Karin och småsystrarna och hälsade på i Lördags igen :) vart massa skoj och bus med systrarna och mat och mys.
Idag så slutade jag 13.30, skulle egentligen sluta 16.00, men hade inställda lektioner (eller eget arbete). Då kom Robin och hämtade mig, åkte hem till mig en sväng, sen hem till han och sen åkte vi en sväng på Donken. Sen har jag bara vart ute hela dagen, har vart underbart väder ute. de kunde fått blåsa lite mindre, men annars var de kanon! Hållt på hjälpt älskling med bilen och tvättat den och så.

ne nu känner jag att jag har skrivit tillräckligt.. Nu väntas dusch och sen sova!
gonatt!

46 dk!

PUSS

100405

Hallådär! :)
Insåg just precis att de var alldeles för länge sen jag uppdatera här.. Men har hänt lite saker som kommit i vägen och blogglusten försvann då.. men känner nu att jag tror jag ska ta och försöka blogga lite igen :) Skönt att skriva av sig ibland faktiskt. Funderar på att skaffa en lösenordskyddad blogg och skriva av mina tankar lite just nu, skulle vara skönt. Men får se, såklart så kommer jag att ha kvar den här med och dela av mig till er andra.
Men tänkte skaffa mig mer än privat blogg, som en dagbok för mig själv.. :)

Just nu sitter jag här och har nyss duschat och väntar på att titta på film och mysa snart med älskling.
Har inte hänt så mycket än på lovet iaf. Jag och Robin var med Vican och Emil i fredags och kikade film och så. Och i lördags var jag, Robin, mamma och Tommy hos mormor och morfar och åt påskmiddag, och sen igår så var vi med Vican och Emil en sväng igen och åkte bil bara :)
Imorrn fyller Robins mamma och farmor år, så då ska vi väl fira dom. Och på onsdag ska vi antagligen vara med Emil och Vican igen sa Robin för en stund sen :P

förövrigt så är de 53 dk tills Grekland! :) så härligt! Nästan så man börjar få resfeber nu ;p haha.
(såg att jag skrivit fel dagar kvar i dom andra inläggen mot slutet, skrev 170, fast de skulle vara 70 dk :P)

PUSS

RSS 2.0