The amityville horror.

Hejsan igen!
Nu sitter jag hemma, helt mätt och belåten, åt gorgonzola pizza med oxfilé :) mums, förutom att gorgonzolan stank hundskit.. :P haha.
Jag saknar min pojk bara mer och mer för varje sekund som går.. Tur att Emma kommer hit och räddar min kväll snart (Y) :) Ska kolla på The Amityville horror, världens läskigaste och bästa skräckfilm, har sett den typ 7 ggr men den är lika bra och läskig varje gång, och Emma hade inte sett den så hon kommer nog skita på sig ;) haha. Och jag ska tröstäta en massa godis/snacks eller nå ikväll som bara den iaf!



PUSS

Kommentarer
Postat av: FOTOGRABBEN.SE

Hej! Det är bara så att jag vill önska dig trevlig lördagskväll men jag skulle också vilja ha hjälp av dig, det tar högst 2 sekunder av din tid.



Jag har möblerat om mitt rum och vill höra andras åsikter. Vilket rum gillar du bäst? Före/efter?

Skriv din åsikt, SNÄLLA!! Det tar högst 2 sekunder.

http://fotograbben.se/2010/march/mitt-nya-rum-foreefter-vad-tycks.html#comment

2010-03-20 @ 19:55:38
URL: http://FOTOGRABBEN.SE
Postat av: vican

Jaa fy :/.. nätterna är värst för mig med.. som tur har han lämnat sin parfym hemma så jag sprutar min kunde varje natt med den <3! Men det är ju så förstår hur de känner.. jag var ganska skeptisk där i början när han skulle åka med Robin.. jag bara YES när de det var Frankrike ist. Just bara för ja inte litar på honom full. Men man ska försöka lita på dem en då :)Du kan nog lita på honom, det bästa är att tänka så :)! Sen om han har respekt dricker han inte mer än så han vet vad han gör för din skull :)!

2010-03-20 @ 20:01:50
URL: http://vimzzzig.blogg.se/foto
Postat av: emma

är allt bra med dig ? =)

kram

2010-03-20 @ 21:55:36
URL: http://emmamariastenius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0