100915

Har nyss kommit hem till älskling, har först gått i skolan till 13.10, sen gått en sväng på stan med mamma och sen åkt med Robin och hämtat hans kompis på hans skola en bit härifrån, sen vart hos barnmorskan och lyssnat på bebisen och mätt magen och tagit massa prover :) mitt blodvärde har blivit bra igen, men ska fortsätta äta järntabletter varje dag ändå för att de ska hålla i sig, men ska prova nå nytt nu som hette Fexim för mina andra som jag haft tidigare får jag ont i magen av och ska även införsökaffa mig såna där snygga stödstrumpor mot mitt ben som jag tidigare nämnt att jag har fått åderbråck på, så ska få ha en sån fin och sexig stödstrumpa nu (Y) haha :P
fast de fanns tydligen lite snyggare att beställa på internet än dom som finns på apoteket, så kanske ska göra de istället.
Och efter besöket hos bm, så åkte vi till donken och feta oss ;p var så j'vla hungrig och satan vad de satt perfekt med donken ;P yummie!

Förövrigt så ser allt jättebra ut och magen/bebisen växer precis som den ska och följer kurvan helt perfekt :) Så de känns ju verkligen skönt iaf! :)

Nu ska jag snart ta och vila, är så trött nu för tiden, kanske beror på graviditeten och inte bara för att jag kliver upp tidigt om morgnarna.. Får se om jag får med mig älskling ut lite senare efter jag vilat och kanske ta en liten promenad en sväng medans de är skapligt väder ute :) Om jag orkar förstås, just nu är jag så trött, men är så skönt att gå en sväng ändå.


Kommentarer
Postat av: Malin

jag har köpt stödstrumporna från apoteket, de sitter super och ser helt ok u faktiskt. Lite som tunna strumpbyxor. Jag brukar däremot ha vanliga strumpor över för annars fryser jag =)

2010-09-15 @ 22:13:52
URL: http://www.metrobloggen.se/malinfaltz
Postat av: Elin

Jag har stödstrumpor hela dagarna ja:) Efter som jag står och går hela dagarna på jobbet så rekomenderade våran sjuksköterska vi har på jobbet om att jag skulle skaffa det. Är faktiskt jätte skönt!! Blir inte alls lika trött i benen eller svullen i fötterna:)

2010-09-16 @ 10:44:31
URL: http://doncellita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0