100907

Är så himla trött idag så de går inte att beskriva.. väntar på att äta snart, och sen ska jag lägga mig och vila en liiten stund, sen duscha innan Idol börjar. Som jag har längtat efter att idol ska börja! :)
Har iaf fått en lånedator av skolan nu, så nu har jag en "egen" igen, får väl förhoppningsvis tillbaka min egna om nån vecka om jag har tur, men kvinnan som sköter de där är ju inte teknisk för 5 öre verkar de som.. aja, huvudsaken jag fått en lånedator tills vidare iaf.

Var och kollade på barnvagn idag på barnens hus, de blir den där som vi hade kollat ut redan. Ska boka den nästa månad. Gillar den verkligen, helt perfekt tycker jag och stor är den med! :)


Kommentarer
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Vad skoj att titta på den IRL. Har också bestämt mig det blir en Phil & Teds Sport Syskonvagn för oss. Kommer dock använda den som en enkelvagn tills eventuellt syskon kommer i framtiden ;)

2010-09-07 @ 20:16:37
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Carro

Ja, snart dags! :) Hoppas kotten kommer när det är dags bara! Jag längtar så mycket så att jag nog inte orkar vänta längre. Nej, vi vet inte könet heller. Vi ville veta men det gick inte att se, men det är jag bara glad för nu =) Blir så mycket mer spännande då. Det kommer nog att fungera som målbild på förlossningen, att få veta könet!

2010-09-07 @ 23:03:39
URL: http://carrox.blogg.se/
Postat av: Heyli

Ingen som gissat rätt i tävlingen om biobiljetten än så har lagt upp en ny ledtråd, gå gärna in och gissa idag igen!

2010-09-08 @ 00:33:31
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Elin

Fin vagn! Vad är det för någon? Jag kan knappt bärga mig tills ja me får börja titta efter vagn, haha. Finns ju en hel djungel av dem...



Här är ett till idolfan, haha. Det är ju uttagningarna nu som är roligast:)

2010-09-09 @ 09:20:13
URL: http://doncellita.blogg.se/
Postat av: carolina

ja, idol är kul! och bra tid för oss nyblivna föräldrar också, haha, vi brukar gå och lägga oss efteråt ;)

2010-09-09 @ 12:49:37
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: sanne

Mina kusiner hade den vagnen och jag körde runt en hel del med den ena i den. Den är väldigt fin och en riktigt ba terräng vagn, lite trögsvängd om du jämför med tex emmaljunga eller bugaboo. Men jag tyckte jättemycket om deras!



Hoppas allt är bra!

Kramar

2010-09-09 @ 21:50:21
URL: http://sanils.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0