100321

Hejsan!
Kom nyss in från en liten promenad med hunden. Var ganska kallt ute, men var skönt ändå.
Sitter nu här och lyssnar på musik och deppar.. Är riktigt irriterad på min j'vla fulla pojkvän.. inatt fick jag jätte söta sms om att han hade tråkigt och ingen dricklust och saknade mig.. sen ringde jag han vid 14.30 idag, då sitter han i baren och super nu.. kul! ne usch säger jag bara! han ska då göra nå jävligt snällt och gulligt om han ska vinna tillbaka mig ikväll när han kommer hem, för jag ska dit lite tidigare och färga håret på syrran hans och så före.

Btw.
Filmen Case 39 som jag och Emma tittade på inatt, var faktiskt bra, den var lite konstig. Men riktigt jävla läskig, fyfan! den var ännu värre än Amityville.. Emma vart typ skiträdd och låg typ halvt på mig med kudden och skrek :P haha. Jag vågade aldrig titta när de kom upp nå läskigt, för jag vela inte bli för rädd, men ibland var man ju inte beredd.. haha, ne usch vilken läskig film!
Så den kan jag verkligen rekommendera för den som vill bli av med jobbig hicka väldigt snabbt (Y) :P haha.

ne nu ska jag fortsätta deppa..

170 dk!

PUSS

Nighty night!

Hejsan!
Sitter hemma hos mig nu med Emma, sitter vid en varsin dator och nördar :P Så blir man när man går på handelsprogrammet.. Har tjejkväll med Bella (hunden) har vi också, satte på henne mina solbrillor och tog ego bilder på´na :P haha.
Hon har ju skaffat sig en snygg Shetland sheepdog så läre snygga till henne lite :) hah.
Skämt o sido..
Nu ska vi snart ta och knäppa på en ny film, Case 39 heter den. Vi slutade titta på Amityville för den var så läskig.. haha. Fast Case 39 är också skräck, men skitsamma, läre passa på och titta på de medans Robin är borta för han hatar skräck..
Han har jag inte pratat med sen vid halv tolv typ.. Då saknade han mig och hade tråkigt.. :P Tur de!
men nu är han i Finland, så nu går de inte att prata :(

ne nu ska vi titta på film här.
Hörs imorgon!
Godnatt!


Snygg Bella!



PUSS

The amityville horror.

Hejsan igen!
Nu sitter jag hemma, helt mätt och belåten, åt gorgonzola pizza med oxfilé :) mums, förutom att gorgonzolan stank hundskit.. :P haha.
Jag saknar min pojk bara mer och mer för varje sekund som går.. Tur att Emma kommer hit och räddar min kväll snart (Y) :) Ska kolla på The Amityville horror, världens läskigaste och bästa skräckfilm, har sett den typ 7 ggr men den är lika bra och läskig varje gång, och Emma hade inte sett den så hon kommer nog skita på sig ;) haha. Och jag ska tröstäta en massa godis/snacks eller nå ikväll som bara den iaf!



PUSS

långpromenad.

Hallå!
Kom nyss hem från en härlig långpromenad med Emma och hundarna :) var riktigt härligt ute. Så nu har man fått lite motion med, härligt.
Snart ska jag ner på stan med familjen och äta.
Sen ikväll så kanske Emma skulle komma hit och titta på nån film och så med mig (y) :) känner att jag måste vara med någon, så man inte bara sitter helt själv och tänker och blir ledsen..
Så då kanske de blir film och gotta med henne :) trevligt!

nu ska jag ta och göra mig iordning och så.

PUSS

100320

Hejsan!
Nu har min älskling nyss åkt.. eller han åkte från mig för typ 50 min sen.. Uscha hur ska jag klara de här?! :( buhu.
Har nyss vart ner på stan och fyllt på mobilen iaf. Och om typ 40 min ska jag ut och gå med Robins hund, Emma och hennes hund och kanske att Rebecka skulle med också :) riktigt härligt väder ute!
oosh, tur de iaf så man blir lite gladare :)
Kanske att solglajorna åker på med, de är ju riktigt soligt ute, men man kanske ser ut som en liten schtekare med dom på.. :P haha. Så får se om jag tar dom eller ej ;p

Ne nu ska jag ta och byta om en sväng, sen ringa Emma och Rebecka.
hörs senare!

171 dk!

PUSS

I don't wanna take a breath without you babe.

Hallå!
Sitter i Robins säng och lyssnar på musik och pratar med lillasyster på msn, och väntar på att få färga Robins hår.
Ikväll blir de filmkik och mys med älskling till tusen!

Var på stan tidigare idag, och jag hittade en skinnjacka, hade sån tur för de fanns bara en strl kvar i small :)
Orkar inte ta nå kort på den just nu, men den ser precis ut såhär fast utan luva ;p
500 :-
Vero Moda/Only



PUSS

This is just a beginning..

Hej.
Sitter hemma och gör absolut ingenting, lyssnar musik och kikar runt lite.. Väntar på att Robin ska höra av sig, ska ner på stan en sväng sen. Jag ska kolla på skinnjacka, och ev köpa om de finns strl kvar och om jag får pengar tidigare av mamma.
Börjar bli lite less på min vinterjacka som jag ser ut som en köttbulle i nu.. haha.
Och guu jag gruvar mig jätte mycket tills imorrn.. :( de är inte kul tycker jag!
Ska iaf eventuellt gå ut och gå en sväng med Robins hund och Emma och hennes hund imorrn en sväng iaf, känner att jag måste göra något för att komma på andra tankar imorrn.. haha låter som jag planerar att vara ledsen, men de är jag redan hela tiden nu, och imorrn då VET jag att de kommer vara ännu värre..
buhu va synd de är om mig nu :( haha.
(förlåt om jag tjatar..)




PUSS

100319

God morgon!
Sitter i skolan och har arbetsmiljö och säkerhet, ska ta ut nå frågor ur massa sidor och göra om till frågor man kan tänka sig på provet.. Inte de roligaste. Menmen, som tur är så slutar vi 11.10 idag, blir förmodligen tidigare för får gå från svenskan tidigt varje fradag ;p
Idag blir de massa mys med älskling! MASSA!
sen imorrn väntar helvetet...... aja, jag överlever väl om jag har tur! och jag hoppas jag får hem min pojkvän på söndag hel och frisk, och att han inte skulle komma hem drunken.. ;p haha

Satte iaf ihop ett litet kollage igår med lite snygga sommarkläder från Nelly.com som inte skulle sitta helt fel till sommaren! :)


(klicka på bilden för att få den större)

172 dk!

PUSS

HISS/DISS?

Hallå igen!
Satt nyss och kikade på Nelly.com och såg ett par riktigt snygga/tuffa tights, för den som vågar sticka ut lite och synas. Jag vet inte om jag skulle våga ha dom på mig ;p Kanske inte skulle passa i skolan precis, men till fest skulle dom bli riktigt snygg iaf :)

Så för mig är de Hiss iaf!


499:- Nelly.com

Vad tycker du?

HISS eller DISS?


PUSS

100318

Hejsan! :)
Förlåt för min usla uppdatering.. men känner att jag inte har så mycket intressant att skriva om.. Går ju bara i skolan, kommer hem och blabla (samma tråkiga visar varje dag hela dagarna)..
Och sen har jag ingen stor lust att blogga nu, är inte på så glatt humör hela tiden för har en klump i magen av oro för att älskling ska åka studentkryssningen på lördag.. och de känns inte superkul för mig, och jag känner mig orolig hela tiden.. (även fast jag kanske inte behöver det..) menmen, känns så jobbigt att han ska ut mitt på havet, till ett annat land, utan mottagning på telefon med enbart ungdomar och ska festa och dricka.. :/ aja, jag överlever nog, ska försöka se till så att någon räddar min kväll eller nå, ska iaf ut och äta med familjen på mousquet på eftermiddan iaf :). ska eventuellt ha Robins hund också så jag slipper sova ensam på natten, för jag vill inte sova helt själv :P och då kan hon trösta mig lite om jag blit ledsen.. haha.
ja jag kanske är lite överdriven, jag vet.. men vafan någon måste väl iaf förstå mig!?

förövrigt så har de inte hänt så mycket. Var i Dalarna i tisdags och firade lillebror som fyllde 15 år :) så slutade tidigare från skolan, och åkte på valbo en sväng med, fick ett par solbrillor såna där fejk-rayban av min brorsas pappa där, eller fick välja själv vad jag vela köpa för vi handlade tröjor åt han som han skulle ge till Oscar då :)
annars har de inte hänt så mycket mer speciellt, bara skolan och massa provoch vart med älskling och så. Och imorrn blir jag med han heeeela dagen igen, eftersom jag slutar 11, och han åker på lördag så blir de mysdag imorrn..

tänkte iaf slänga in en hiss/diss lite senare.
Så håll utkik ;) haha.

73 dk!

PUSS

100314

Hallådär!
Sorry för dålig uppdatering, men har inte orkat skriva på några dagar.

I fredags så var jag och Robin hos min pappa och hälsade på och firade försenad julafton, eller vad man ska säga :P Åkte dit vid ett tiden och var där till 20.30 typ, lekte med systrarna och kikade tv och myste en massa och åt tacos och chipsoch sånt gjorde vi :) var trevligt. Robin fixa även spotify till pappa, så han var/är helt fascinerad av de nu :P haha.

Igår så var jag bara med älskling och myste och kollade på melodofestivalen och satt vid datorn och spelade Pettsson och Findus som jag gjort i några dagar nu ;p haha. Kul ju!

Idag så har vi inte gjort så mycket, vaknade vid ett tiden, gjorde oss iordning, kom nyss hem typ har vart och ätit pizza och kebab :p haha. Skulle egentligen träffa Rebecka idag med, men vart inte så, skulle plugga, men får göra de genom datorn sen istället, går lika bra de. Men är inte så speciellt lockande att plugga sista dagen på lovet.. men men så går de när man skjuter upp de hela tiden, har verkligen ingen lust alls! men måste..

76 dk!

PUSS

100310

Hejsan! :)
Ligger i sängen och väntar på att andra avenyn ska börja. Har laddat ner animerade scooby-doo lång filmen och pettsson och findus spelet nyss :) hah. Kände att jag vela va liten för en stund och bara gosa med älskling och kolla på Scooby-Doo sen ;p hah. Och Pettsson och findus spelet är grymt kul ju!

Har nyss pratat med pappa med, ska dit med Robin på fredag och fira "julafton".. :P haha, har inte träffat han sen i sommras.. eller jag träffade han för 2 veckor sen, men bara en snabbis. Så ska dit då och hälsa på och så :)

Idag har iaf jag och min älskling varit tillsammans i 3 år och 2 månader!


80 dk!

PUSS

godnatt!

Nu säger jag godnatt för min del. Ska gå och ta en varm dusch nu, sen lägga mig och försöka sova i min lilla obekväma säng med älskling som redan sover som en stock..

Så, godnatt och sov gott!

PUSS

100309

Hallådär!
Sitter i soffan i vardagsrummet och kollar på tv, äter chips och sitter med bärbara och är sur.. För min "underbara" man ligger i sängen och sover, redan -.-
Har förövrigt haft Emil och Vickan på besök här ikväll, de var ju lite trevligare iaf :)

Nu vet jag inte alls vad jag ska ta och hitta på.. Har städat lite nyss iaf och tittat på cougar town. Kanske ska ta och gå och duscha och så. Men egentligen så orkar jag inte.. Inte är de nå bra på tv'n heller, också har jag missat dating in the dark och halv åtta hos mig.. så jag får sitta här och läsa lite bloggar och kika runt för att roa mig med nåt och fördröja tiden istället :P för de känns lite för tidigt att lägga sig 22.45 när jag inte ens är trött..

81 dk!

PUSS

100308

Hejsan! :)
Sitter och kollar på Pippi långstrump på tvn (dock tecknade) och väntar på att halv åtta hos mig ska börja. Har nyss vart och köpt godis och cola som vanligt :P haha.

Idag så vaknade jag vid typ 12, gjorde mig iordning och åkte med Robin och mamma och hämtade nytt modem till internet för de andra gick sönder igår kväll. Gick ner på stan sen en sväng och kikade. Hittade inget, eller fick inte precis titta efter något för min underbara karl som bara ääälskar att gå i affärer.. :b

Ikväll blir de bara kik på tv, och kanske någon film senare (?) Skulle va mysigt iaf. Tittade på "äntligen midsommar" igår kväll, de var nog den konstigaste film jag någonsin sett, den var varken bra eller dålig, den vara enbart konstig och allmänt störd :P haha.

ne nu ska jag kika på tv.

PUSS

tidsfördriv!

Har tråkigt. Så bjuder på en tråkig lista för att göra de ännu tråkigare! :)

OM DIG:

Namn - Caroline
Bor –  Söderhamn
Syskon - 5
Ålder – 17
Född - 3 Juli
Ögonfärg - Grön
Längd -  172 cm
Sko storlek – 37-38
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Kräfta
Hårfärg - NU:  Svart
Födelseort - Hudiksvall

DAGENS:
Låt - This is my life - anna bergendahl
Saknad – sommar
kläder - Nu: tights och långtröja
mat – Köttfärsbiffar, sås och potatis
göra sen - Åka hem till mig
godis - monster och nötter

ÄRLIGT:
Tycker du om att plocka svamp - Ja de gör jag
tycker du om godis? - Ja, lite för mycket
Äter du oftast nyttig mat - Njaa
Du ger mycket komplimanger till andra - Till älskling och dom närmsta mest då
Är du nöjd med ditt förnamn - Mjadå
Tycker du att du själv är smart - Japp, supersmart..
Vad är det sämsta hos dig - Att jag är så känslig..
Vad är det bästa hos dig - Att jag är bäst såklart!
Har du bra självförtroende - Nej.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Alldeles för många..
Du tycker om att vara med det andra könet? - Jaa jag är bara med de andra könet exakt varje dag
gillar du dina grannar - Nej, känner dom inte.
Gillar du skolan - Nej tyvärr.
Spelar du något instrument - Om tangenterna på datorn räknas som instrument..
Sporter/aktiviteter du har gått på - dans, fotboll och ridning. för j'vligt längesen!
Har du några tatueringar - De kommer snart de
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag? - Många
Tycker du om djur? - Ja

BRUKAR DU...
Sova
- Jaaa
Ta mediciner du inte borde ta - Nej
Snusa - De har hänt.
Klä dig i svart - Ja
Lita på folk - Sådär..
Drömma mardrömmar - Ja de händer..
Gå i kyrkan - Nej
Ljuga - Ytterst sällan. Sen gör vi nog alla de ibland?
Vilja dö -  Nej

HAR DU...
För många vänner? - Nej
Någon psykisk sjukdom? - De har jag säkert
Skadat någon? - Haha jaa stackars Robin varje dag..
Färgat håret - Jaa
Några piercningar - Öronen
Några tatueringar - De svara jag ju på nyss!
Egen dator - Ja, eller jag har Robins andra, men de är "min" säger vi (a)
Gjort bort dig rejält? - Ja

SENASTE DU...
Pussade - älskling
Smsade med - Kommer inte ihåg, har inte haft pengar på mobilen på hur länge som helst..
Skrattade åt - Robin tror jag väl.
Bestämmde träff med - Hmm. Mamma eftersom att hon och mormor och morfar ska hämta mig och Robin snart :b
Såg - huh? På tv eller person?
Sa jag älskar dig till - Robin
Såg ledsen - Vet inte
Var sur på -  Ja de var väl Robin :P

100306

Hejsan! :)
Ligger och kollar på "Varning för Jönssonligan" och väntar på att melodifestivalen ska börja.
Har inte gjort så mycket idag, vaknade vid 10.30 hos mig, myste lite med älskling, sen gick vi och duschade och gjorde oss iordning. Åkte och handlade vid typ två tiden och sen har vi bara vart hemma här hos Robin och suttit vid datorerna som vanligt..

Ikväll blir de bara en massa mys med älskling, ska titta på "New moon" ikväll och äta chips och dipp :) som jag har längtat efter twilight, inte lite heller!

84 dk!



PUSS

tro, hopp och kärlek..

Hejsan!
Ligger i sängen och lyssnar på musik. Har inte gjort nånting sen jag skrev sist ;p haha.
Men däremot så har jag druckit kaffe nyss, som jag inte gjort på evigheter, de var faktiskt ganska gott.. Vet inte vad som hände, men vart jätte sugen på de helt plötsligt, fast tog typ hälften med mjölk annars är de inge gott :) haha.
Intressant va? :)
haha.

Fick ett litet paket hem tidigare idag.
Spännande va? ;)

Vad kan nu detta vara? ;o






Ett litet sött tro, hopp och kärlek halsband som jag beställde av Catrin :)
jag gillar de starkt!

PUSS

100305 lov!

Hejsan!
Kom nyss hem från skolan, slutade 10.20 idag ;p men gick och åt med Rebecka efter det så därför jag kom hem nyss :b
Nu vet jag inte alls vad jag ska ta och hitta på tills när Robin slutar kl 16.00..
får bli att sitta och dega framför datorn som alltid.
Skulle egentligen ha kunnat börja med administration plugget, men boken är hos Robin.. och att plugga känns inte direkt så lockande nu direkt efter skolan när lovet äntligen börjat..
Så ja jag vet inte alls vad jag ska ta och sysselsätta mig med jag :b haha..

men nu kom jag på
jag ska sätta mig och spela café world, happy aquarium och fish world på facebook som jag gör dagligen, måste ju ta hand om mitt café och mina fiskar ju :) haha.

85 dk!

PUSS

100304

Hallå!
Sitter och kollar på du är vad du äter, ska snart gå och duscha med älskling. Har jätte ont i huvudet och är hur trött som helst ): stackars mig..
Imorgon är de äntligen fredag och då slutar jag 11, och sen är de banne mig lov efter det!
fast på lovet väntas de även plugg för mig och Rebecka.. de känns ju lite mindre kul.. menmen, ligger efter lite i administrationen och måste göra klart lite uppgifter.. menmen, roligare att plugga med någon iaf än att sitta ensam och tänka och få huvudvärk ;p haha.
Ska även till min pappa på lovet och ha "julafton".. haha. Har inte träffat eller vart hos dom sen i sommras. Eller jag träffa dom förra veckan, men de var bara en snabbis för pappa skulle skriva på nå papper till mitt pass, så ska dit på lovet och hälsa på och fira försenad jul :P haha.

ne nu ska jag gå och duscha och sen sova!
godnatt!

PUSS

de börjar lukta lov!

Hejsan! :)
Kom typ nyss hem, eller för en stund sen. Har vart en sväng på stan med mamma och ätit på furan och hämtat ut en dosa på banken till mitt bankomatkort.
Slutade 10.30 idag! så skönt! :)
Imorgon är de äntligen sista dagen i skolan, sen är de äntligen lov en vecka! Ska bli såå skönt :)
jolu.

Nu sitter jag här och tråkar vid datorn som vanligt, väntar på att klockan ska bli 16.00 så Robin slutar..
tråkigt egentligen att sluta så tidigt :p finns inget att göra nu typ :P
aja hejsålänge!

86 dk!

PUSS!

Lilla My!

Så nu har jag tittat lite på halv åtta hos mig.
Och nu sitter jag och väntar på att efterlängtade andra avenyn ska börja någon gång!

Min söta tröja jag köpte igår :)


"Lilla My" tröja :D 249 kr på Lindex (på barn/tonårs-avdelningen) ;p haha.
Tyckte den var så söt så var tvungen att köpa den :) mysig är den med!
Och jag blir ju kallad "Lilla My" hemma av mammas "man" så de kunde ju inte bli bättre ;) haha.

ne nu väntas andra avenyn snart!
wohoo!

PUSS



100303

Hejsan! :)
Sitter och väntar på att halv åtta hos mig ska börja, och sen klockan 21.00 blir de äntligen Andra avenyn!
Som jag har längtat!

Slutade 16.00 idag i skolan, den här dagen har vart långtråkig.. och jag har jätte ont i kinden och huvet, vet inte vad som hänt med kinden, men de dunkar och gör jätte ont :(
Har nyss vart och köpt 2 liter coca cola och godis ;p så de kanske hjälper mot de onda :) haha.

ne nu ska jag titta på tv. Skriver kanske mer sen!
tänker slänga in en bild på min söta tröja som jag köpte igår lite senare iaf.

87 dk!

PUSS v

100302

Hejsan :)
Sitter i skolan igen som vanligt, har projekt och företagande med Karlsson på taket..
Har äntligen snart lunch och då blir de nudlar hos Rebecka ;p haha, vågar inte gå till matsalen när dom ska bjuda på sin egenvalda fisk :P hah.

Slutar 16.00 idag som vanligt..
usch vad jag hatar långa dagar eller hela skolan över huvudtaget!


Vet inte vad som händer och fötter idag, har inge prov att plugga på iaf (tror jag) så de är ju skönt! :)

Ne nu ska jag arbeta vidare, försöka iaf.. har ingen ro i kroppen känner jag..!

88 dk!

PUSS

Just let it be, come on and bring your body next to me,
I’ll take you away, hey, turn this place into our private getaway.

100301

Hej på er! :)
Sitter i skolan nu och har projekt och företagande. Försov mig imorse så missade engelskan, mådde illa inatt och kunde knappt somna.. Så vaknade vid typ 09.15 och börjar 09.30 och reagerade inte av alarmet när de ringde vid 08.30 (om de ens ringde)..
Inte bra!

Nu sitter jag här på lektionen helt ensam typ, för Rebecka är på utvecklingsamtal. Skulle också ha utvecklingsamtal idag, men var tvungen att byta tid.

Idag så vet jag inte vad som händer, slutar inte föräns 16.00 idag.. :/ hatar måndagar - onsdagar -.-
Förövrigt så hoppas jag Robins bil klarar besiktningen idag så han får egen bil!
Skulle vara riktigt skönt tycker jag :P haha..

Aja nu ska jag fortsätta att arbeta.

Bjuder på en bild på mig " jag just nu" :b



89 dk!

PUSS

RSS 2.0