100729

Har vart hemma hos mig i Ljusne halva dan för Robin hjälpte klart mamma med de sista med kabeldragningen. Så åkte dit och fixa de, och åt grönsakssoppa och pannkakor! mums, var super längesen jag åt de och de var såå gott, åt 6 pannkakor tror jag + soppa ;p haha. Men jag har ju som sagt 2 personer som ska bli mätt så ;) haha.
Har sovit halva eftermiddan/kvällen sen, är hur trött som helst, lika igår också, vet inte vad de är med mig, måste nog vara sen valbo och gävle med allt spring i alla affärer och så, är inte van att vara igång hela dagarna.
Kom till Robin för ett tag sen iaf, och har typ nyss pratat med pappa, får se om vi ska dit imorgon eller på lördag, beroende på vädret, ska på bergviksmarknaden och så :)

Igår kväll så skulle Robin beställa lite nya t-shirtar från junkyard, för dom har världens rea där, så jag vart också sugen på att kolla lite, och hittade världens tuffaste t-shirt till mig själv, haha.
Som tur är så har jag världens gulligaste pojkvän, så han köpte den till mig :))

Haha så himla tuff och passande :D
Dock så fanns de bara strl Large som minst, men de läre jag väl ändå kunna ha snart (om inte nu redan) :P hah.

I ♥ SHOPPING

Hejsan! :)

Kom typ nyss hem till Robin, vart kvar hemma hos mig i Ljusne ett bra tag för Robin höll på att hjälpa mamma med kabeldragning vid tvn. Och jag har bara setat och slöat hela tiden, är slut i benen sen all shopping igår.. Och har ont i ryggen och bebisen har förflyttat sig skulle jag tro, för nu får jag sparkrna bak i arsle känns de som :P haha. Kanske beror på för att jag bara sitter idag, så han/hon försöker väl sparka igång mig, men lilla mamma orkar inte idag, så jag får stå ut med några extra sparkar istället, bara mysigt tycker jag :)

Tänkte visa vad jag köpte igår, vart en hel del behövligt. Handlade för över 1000 kr igår :P haha. Tur att älskling hade fått lön eftersom inte mitt underhåll kom den här månaden för de blir krångel efter man fyllt 18, så jag får dubbelunderhåll nästa månad istället.


Dagens outfit.
Koftan och jeansleggingsen köpte jag igår :)


Ännu en till kofta.




Underbart sköna "fjortismjukisbyxor", sitter alldeles löst och bra för magen (Y)


Ett fotoalbum så jag kan klistra in lite bilder sen nån gång när jag knäppt och fixat de :P

Och sen köpte jag även ett par svarta leggings, ett vitt baslinne och tre par trosor :)
Vart lite behövligt iaf :) Får se bara hur länge jag kan ha dom där kläderna innan dom också blir för små.. :P haha.

PUSS

100728

Sitter hemma i Ljusne nu och väntar på att mamma ska bli klar med maten och att mormor o morfar ska komma hit en sväng med virke till bygge till min lillebrors rum och fika en sväng. Har inte uppdaterat på några dagar igen för har inte haft nå tid, eller knappt tillgång till dator, sitter vid mammas lilla mini bärbara. Fungerar inte med trådlöst på min här.
Var iaf till Valbo och Gävle igår och shoppade, och träffa mammas man som jobbar borta i Gävle under veckorna och var ut och åt och gick en sväng på stan. Jag köpte mig en massa nya kläder iaf, är ganska så behövligt nu när jag växt ur de mesta jag har. Vägde mig idag och den här månaden så har de satt fart minnsan, var hos barnmorskan den 5/7 och då vägde jag 56 och nu väger jag 59.. haha. Men tur jag är gravid så jag kan skylla på de, annars så hade jag börjat grina typ :P haha.

Får se om jag skriver nån rad lite senare när jag kommit hem till Robin, så kan jag visa vad jag köpte ígår :)


100725

Har inte skrivit på evigheter känns de som.. Men mycket som hänt och jag tappade lusten. Men har vart sugen ett bra tag nu på att börja skriva igen, så varför inte. Många som tjatat på att jag ska börja skriva igen, så de kan ju kanske va värt ett försök iaf :)

Vet inte riktigt vart jag ska börja.. Sen sist jag skrev så har de vart mycket som hänt och då mådde jag inte bra, men nu så sen några månader tillbaka så mår jag bara superbra :) Fick nämligen reda på i Mars att jag var gravid.. Allting vändes upp och ner och jag mådde inge bra alls av att inte veta vad som skulle hända, om vi skulle behålla de eller hur vi skulle göra.. Kom inte överens med pojkvännen riktigt och vi hade olika åsikter och blabla. Men de vände i början på Maj och vi bestämde oss för att behålla de och idag så känns allting 100% perfekt och bra om jag får säga de själv :)
Flyttar ihop med älskling till vintern typ, när lägenheten byggts klart, blir väl klart alldeles precis tills lilla plupp kommer :) får jag hoppas iaf, annars blir de lite svårt.. Men de går nog ganska snabbt att få klart bara de sätts igång med lägenheten ändå :)

Idag/igår eftersom klockan är över 00.00 nu, så gick jag in i v. 23, tycker tiden går supersakta.. Men kan tänka mig att dom allra sista veckorna kommer gå ännu saktare.. Längtar som bara den tills vår lilla busunge kommer
Han/hon (eftersom vi inte vill ta reda på kön) är beräknad att komma den 27:e November :)


Nytagen bild idag.


Ultraljud 29/6
v. 19 (19+2)


RSS 2.0