måndag!

sitter här och är super glad! Mamma & Tommy kom nyss hem och sa att dom hade bokat resa till Grekland, Zakynthos den 28 maj - 4 juni! fyfan va härligt! :D och jag & plupp får egen lägenhet! kan inte bli bättre (Y) :)
så nu blir de fixa pass för mig, som aldrig vart utomlands eller åkt flygplan tidigare ;o haha. som tur är så blir de första gången för älskling med ;)

nu sitter jag och väntar på att åka till robin om ett tag.
ikväll blir de Riverside tittande, och sova hårt, för är hur trött som helst idag. klev upp 20 min innan vi skulle åka till skolan imorse, för somna inte föräns 2 inatt.

ne nu har jag inge mer speciellt att skriva.

PUSS ♥


söndag!

Kom till älskling för en stund sen, vart en liten sväng på stan med Vikxson och titta runt lite och köpte knäckäpplen :)
sen gick jag hem och titta på Bruno, och den sög. Fattar inte hur den har kunnat gått på bio, för de var verkligen inte en film och den var skitkonstig, verkligen ingen komedi alls.. -.-

Nu är jag röööödhårig så de bara skriker om de kan jag säga, och inte lite heller! jag gillar't inte, vill ha mörkare..
menmen, får färga lite mörkare om några veckor, för nu måste jag ta och va lite snäll mot mitt hår ett tag.

nu blir de datorn/tvn en stund, sen dusch och mys med älskling! :)

PUSS ♥

lördag!

sitter med blondering i håret igen, orangehårig redan och har bara haft i 10 min ;o haha. tror de räcker med en halvtimme med de här i, fast ska ha en timme egentligen.
imorrn blir jag rödhårig, för tänker inte färga de direkt efter de här.
mitt hår kommer nog inte må så bra efer de tror jag, och jag som är nyklippt och allt.. menmen.

sen blir de minsann film & mys med min man eftersom att de inte vart nå igår och inte förra helgen och inte förra och jaa..

ne nu har jag inge mer och skriva just nu.

PUSS ♥

fredag!

har nyss färgat håret, och de vart ingen skillnad alls, fast jag köpte ljusaste blonderingen... -.- de ända som hände var att jag fick jävligt slitet hår. menmen, ska färga rött imorrn, och får se om de tar något då, även fast jag har mörkbrunt, svårt att tro de..

har nyss kikat idol och har även ätit färska jordgubbar och glass, mums!

och nu vet jag inte riktigt vad som händer, kanske ska titta på film med robin, men man får ju aldrig ett riktigt svar av karln.. ._. men annars blir de väl datorn & tvn resten av kvällen.

PUSS ♥

torsdag

har klippt mig idag, vart inte supernöjd med luggen, menmen.. som tur är så växer de ut igen.
blir färgning i helgen, för vågar inte idag utifall de blir helt puckat och eftersom de är skola imorrn.. haha.

nu ska jag plugga lite, kom ju på att jag har alla uppgifter på datorn så slipper läsa i boken bara.

PUSS ♥



så vart det.. är mycket kortare där bak och längre fram. men luggen gillar jag ej.

onsdag

Hade gympa idag på förmiddan, sen hål och såklart så fick jag tillbaka min huvudvärk och magont och tokfryser hela tiden.. Tror jag håller på att åka på nån j'vla förkylning ._. blir att köpa blutsaft nån dag så man får i sig lite järn.. uschaa.

Nu sitter jag här och fryser. Skulle egentligen ha behövt tokplugga tills provet imorrn, eller om jag får göra de på fredag eftersom att jag ska klippa mig imorrn när vi har prov.. men måste iaf plugga en massa sen när jag kommer till Robin, för har boken där..

Var en sväng på furan med mamma och åt en sallad på håltimmen. Sen börja jag tokfrysa och få huvudvärk och så, så sprang typ hem och slängde på mig mina mjukisar och kura ihop mig här i min underbara datorstol ;p hah.

nu tänker jag gå och göra en kopp te
skriver väl mer sen

PUSS ♥



gör en liten utfyllnad med min lilla gofis Elsa

tisdag

sitter och kikar på äntligen hemma nu, snart blir de andra avenyn & mys med plupp och såklart COLA ♥

var hemma från skolan idag för mådde illa imorse och har haft ont i huvet och magen hela dan, men nu börjar iaf de gå över. fast känner att jag börjar bli förkyld.. kanske därför jag har ont i huvet..

har även letat en massa frisyrer idag, men hittar ingen., eller har hittat en, häromdan, en helt vanlig tråkig för jag orkar inte göra nån man ska styla och hålla på göra iordning hela tiden, för man tröttnar ändå efter en vecka.. så får se hur jag ska klippa mig på torsdag.. och imorrn får jag äntligen mina efterlängtede pengar! (Y) de första jag ska göra är att fylla på min mobil, håller på och blir tokig, har inte haft pengar på mobilen på över en månad.. -.-
och på fredag ska jag bjuda älskling på Kina hade jag tänkt :)

ne nu ska jag fortsätta titta på tv.
natti

PUSS ♥







måndag

har nyss duschat med plupp & nu tänker vi lägga oss och titta på extrem överlevnad, sen sova, för jag börjar tidigt imorrn.. :(

idag har jag inte gjort så mkt eller rättare sagt inget alls typ, skola en stund, sen har jag bara vart hemma hos Röövbin och suttit här hela dagen, har letet frisyrer och hårfärger, men hittar ingen, har bara hittat en frisyr, men får se hur de blir med de..

Imorrn tänker jag minsann ta tag i och plugga på försäljning & service och till matte provet som jag tänker göra på onsdag tänkte jag.

Ne nu blir de sängen, gnatt.

PUSS ♥

dryga söndag.

sitter här och gör inte ett skit.. har vart och ätit hos mormor och morfar vid ett och kom hem vid tre. sitter och väntar på att Röövbin ska bli klar hemma i garaget och så och komma & hämta mig sen.

Imorrn är de skola, och fy de är inte efterlängtat, den här helgen har gått skitfort känns de som, iochförsig så gör väl alla helger de.. menmen.

ska plugga sen när jag kommer hem till plupp och titta på nåt program som börjar på mtv idag.

har suttit och letat en massa frisyrer på internet, men har verkligen ingen aning om hur jag ska klippa mig.. vet inte om jag vill ha kort eller så som jag typ har.. funderar nästan på om jag ska ge dom en fri hand, men jag vet inte riktigt vafan de blir för nån frisyr då.. haha.
och ska även färga håret, fast de tänker jag göra själv, och robin vill att jag ska färga rött, alltså typ mörkrött. men jag vet inte riktigt hur de blir med de.. kan ju prova färga och se hur de blir & blir de konstigt så färgar jag tillbaka till svart ;p hah.

ne nu orkar jag inte skriva nå mer.
kanske skriver mer sen.

PUSS ♥

löördag

Sitter just här nu här och har kikat på Robinson, men de var bara skit tycker jag.

Idag vart de inge öppet hus för mig, råka knäppa av alarmet istället för att snooza.. ;p haha. men de var behövligt att få sova ut iaf.

idag har de inte hänt så mycket, vart och handlat och bara vart hemma.
och nu snart funderar jag på om jag ska titta på "mammas pojkar" eftersom att jag glömde bort de i torsdags när jag höll på med bloggen.
Sen blir de nog film och mys med älskling :) och SUNES JUL såklart : D

Imorrn ska jag till mormor och morfar och äta en sväng som vanligt på söndagarna. Och sen tänker jag även plugga imorrn eftersom jag har prov på torsdag. Och jag har kommit på att jag har fått VG+ och MVG på alla prov hittills, och de tänker jag försöka fortsätta med. Eller har haft ett prov som jag fick G på, men de kunde man bara få ett G på med :)

nu ska jag kika på mammas pojkar.


PUSS ♥

wooh, äntligen helg!?

eller!? ne inte precis, vi på staffangymnasiet är ju inte ledig imorrn, hela gymnasiet har öppet hus mellan 10.00-13.00, fyfan.. ska sitta och arbeta tre timmar imorrn i skolan.. kul.

Kom hem från skolan för en stund sen, har haft dator fyra timmar idag.. inte de roligaste -_- fast jag hade egentligen bara tre timmar, men satt kvar på den lektionen jag egentligen inte ska ha och arbetade med sådant jag låg efter i & de gick undan.

less.. men nu skiter jag i de.

just nu sitter jag här & saknar min plupp som inte slutar föräns klockan fyra..
i helgen tänker jag tvinga älskling att titta på film som vi inte gjort på evigheter, vilket betyder att vi SKA & kommer att titta på film, hoppas jag.. och Sunes jul med för den delen ;p
Men ikväll blir de iaf Idol kik :)

nu orkar jag inte skriva nå mer, skriver väl mer senare.

PUSS ♥




I don't know, but I believe
That some things are meant to be
And that you'll make a better me
Everyday I love you
I never thought that dreams came true
But you showed me that they do
You know that I learn something new
Everyday I love you

'Cos I believe that destiny
Is out of our control (don't you know that I do)
And you'll never live until you love
With all your heart and soul.

It's a touch when I feel bad
It's a smile when I get mad
All the little things I am
Everyday I love you

Everyday I love you more
Everyday I love you

'Cos I believe that destiny
Is out of our control (don't you know that I do)
And you'll never live until you love
With all your heart and soul

If I asked would you say yes?
Together we're the very best
I know that I am truly blessed
Everyday I love you
And I'll give you my best
Everyday I love you

torsdag

Hejsan!

Robin har precis hjälpt mig med bloggen och fixat ihop bilder och så på photoshop :) så nu är jag glaaad!
är även glad för att jag fick MVG på svenska provet idag ;) duktig ibland jag.
Var och hämtade ut en klänning jag beställt från Nelly idag, till jul och nyår. Måste bara sola lite så jag inte ser så blek ut i den, eftersom att den är typ guldig, kanske låter fult, men de var de faktiskt inte, jag som hatar guld egentligen..

Beställde tid för klippning idag när Robin var och klippte sig, ska klippa mig nästa torsdag, men har absolut ingen aning om hur jag ska/vill klippa mig.. jag vill både ha kort och långt på samma gång. men varje gång jag klipper kort så ångrar jag mig efter några dagar och ska spara ut de igen, men när de väl börjar bli längre så vill jag ha kort igen.. får se hur de blir, kommer nog klippa lite där bak och fixa till luggen, för just nu går de inte att göra någonting alls med håret.. ._.

Nu blir de duschen snart och sen titta på Sunes jul med pluppis :)

PUSS ♥

onsdag



Hallådär!
Nu jävlar tänker jag ge mig in på de här och skaffa en blogg jag med ;) iochförsig så har jag haft en i 8an och 9an, men vart inte så många uppdateringar då.. får se hur de går nu då.. jag har ju liksom så himla mycket som händer i mitt liv, så vet inte riktigt vart och hur jag ska börja skriva ;o haha. eller inte... :P men de ska nog gå att få ihop nåt lite smått&gott varje dag ändå ;p

hade btw idrott i skolan idag och jag kan säga att jag är helt jävla slut i benen just nu, tror Benny vela ta död på oss nästan. fyfan! får se hur de kommer att se ut när jag går imorrn, om jag äns kommer kunna stå på benen vill säga.. jodå, för jag tänker fan köra dom där övningarna varje dag nu.. nästan då.. haha. men de skulle då fan behövas!

aja, hejsålänge ♥

RSS 2.0